UK-Muscle.co.uk Forum banner
41 - 55 of 55 Posts
Podoba Ci się załadowana strzykawka? Jeśli tak, widziałem kilka różnych laboratoriów, które robią załadowane rzeczy. Wiem, że na stronach TRT na Facebooku jest sporo prywatnych lekarzy/klinik TRT, które dostarczają załadowane strzykawki.
To ampułka i strzykawka w opakowaniu. Chociaż zwykle wysyłają tylko ampułkę, aby zaoszczędzić na wadze/miejscu.

Mam tego mnóstwo z Indii, gotowe!
Sustaviron, który dostałem, ten z igłą do strzykawki i ampułką, wszystko w jednym opakowaniu, czuję niektóre efekty szalejące mocno w dzień i w nocy, idę się wysikać i sikać, kupiłem też mnóstwo różnych tabletek z evolve bio labs, ale najwyraźniej ampułki to matrix bio labs, więc i kupiłem fiolki 10 ml kochelea, myślę, że to to, zbyt tanie, żeby nie spróbować, kiedy dotrą w ciągu najbliższych 5-10 dni, wrzucę wszystkie zdjęcia, powiedziano mi (kup sprzedawcę), sprzedają w aptece w Indiach, a evolve bio labs jest na eksport, wszelkie dalsze informacje będą mile widziane, ale jest tak tanio, że jeśli jest dobre, można by zrobić zapasy na kilka cykli za prawie nic

Co masz na myśli przez "przetestowane ok"?
Chcę wiedzieć, czy evolve bio labs i matrix bio labs są również w porządku. Rozmawiam z facetem przez e-mail podanym na ich stronach, pokazał mi jeden dla testu c 255 mg, ale pytam go o więcej, mówiąc, że na pewno musisz wiedzieć o swoich własnych produktach.
6 e-maili później robi trudności z udowodnieniem jakości swoich produktów.
Obecnie używam advar sustanon i triumph npp 120, działają tak jak powinny, nie byłem pewien co do advar, ale dobrej jakości, a triumph był podstawą dla wielu osób na soku. wszelka pomoc byłaby mile widziana lub wszelkie informacje pozdrowienia chłopaki

Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?

View attachment 212291 View attachment 212292 View attachment 212293
Zawsze jestem sceptyczny wobec tych wszystkich nowych UGL, ale Evolve to prawdziwe laboratorium w Indiach i zwykle zamawiam gówno, o którym wiem, że jest prawdziwe lub które robiłem wcześniej, jak Testoviron depot od Zydus cadila i kilka innych. Dostałem Evolve Bio Enathate i Tren Acetate. Kiedy zacząłem test i tren, właśnie przeszedłem covid i straciłem 20 funtów. Krótko mówiąc, po 2 tygodniach wróciłem do wagi, a tren zrobił więcej niż tylko dał mi kaszel, zaparło mi dech w piersiach na około 5 minut i naprawdę się trochę przestraszyłem. Robiłem Finaplex w przeszłości, z peletkami i robiłem tren e i Parabolan. Evolve jest najsilniejszy, jaki kiedykolwiek robiłem, a test jest również dobry. Zamówię ponownie.

Zawsze jestem sceptyczny wobec tych wszystkich nowych UGL, ale Evolve to prawdziwe laboratorium w Indiach i zwykle zamawiam gówno, o którym wiem, że jest prawdziwe lub robiłem to wcześniej, jak Testoviron depot od Zydus cadila i kilka innych. Dostałem Evolve Bio Enathate i Tren Acetate. Kiedy zacząłem test i tren, właśnie przeszedłem covid i straciłem 20 funtów. Krótko mówiąc, po 2 tygodniach moja waga wróciła, a tren zrobił więcej niż tylko dał mi kaszel, zaparło mi dech w piersiach na około 5 minut i tak naprawdę trochę się przestraszyłem. Robiłem Finaplex w przeszłości, z peletkami i robiłem tren e i Parabolan. Evolve jest najsilniejszy, jaki kiedykolwiek robiłem, a test jest również dobry. Zamówię ponownie.
Fajny pierwszy post. Wcale nie podejrzany.

Myślałem o kupnie Evolve Primobolan, ale to, co mówisz, to pominięcie tej marki? A co z Cooper Pharma, to również z Indii? Coś dobrego?
Używałem obu, Cooper Pharmaceuticals i Evolve Bio Labs. Jestem na cyklu Evolve Test Enathate, Tren Acitate i Masteron. Mam tylko świetne wyniki z obu miejsc. Sprzęt również dostaję z Indii, a ceny są bezkonkurencyjne. Żadnego bzdurnego bitcoina, po prostu użyj aplikacji do przelewu pieniędzy. Dostawa zajmie około 3 tygodni. Używam tego samego zaopatrzenia od około półtora roku.

Używałem obu, Cooper Pharmaceuticals i Evolve Bio Labs. Jestem na cyklu Evolve Test Enathate, Tren Acitate i Masteron. Mam tylko wspaniałe wyniki z obu miejsc. Dostaję też sprzęt z Indii, a ceny są nie do pobicia. Żadnego bzdurnego bitcoina, po prostu użyj aplikacji do przelewu pieniędzy. Dostawa zajmie około 3 tygodni. Używam tego samego zaopatrzenia od około półtora roku.
Też dostaję tę markę, trwa tydzień z Indii i kosztuje mniej niż kebab lol, ale mogę potwierdzić, że to działa dobrze.
Cóż, przynajmniej test e tak.

Zależy od tego, za jaką usługę wysyłkową płacisz. Zwykła międzynarodowa poczta lotnicza zajęła 12 dni bezpośrednim lotem tutaj. India EMS International Speedpost zajęło 9 dni i zrobiło objazd przez Niemcy, zanim dotarło na JFK.

41 - 55 of 55 Posts