Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?
tak, zrobiłem google, znalazłem, że mają stronę internetową, ale była niedostępna przez 2 tygodnie, a dopiero dzisiaj zaczęła działać..... opakowanie wygląda dobrze, ale nigdy wcześniej ich nie widziałemOsobiście na nich nie natrafiłem, ale proste wyszukiwanie w Google zwraca ich mnóstwo.
To powiedziawszy, nie oznacza to, że jest G2G
Jeśli musisz zrobić badania krwi, aby powiedzieć ci, czy twój test jest testem, to powiedziałbym, że to bzdura!Nigdy wcześniej ich nie widziałem, jeśli pochodzą z zaufanego źródła, przypnij je i zrób badania krwi, aby sprawdzić, czy są legalne, w przeciwnym razie zrób testy i zgłoś się tutaj.
Ja też przetestowałem ok i po 3 minutach pod światłem UV zrobiło się fioletoweprzetestowane ok
Cóż, masz to i robisz zdjęcia, więc założę, że fizycznie istnieje, tak. 🤣Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?
View attachment 212291 View attachment 212292 View attachment 212293
3 posty.Legalne laboratorium. Udało mi się złożyć zamówienie w tej firmie kilka tygodni temu. Zajęło mi trochę czasu, żeby się z nimi skontaktować, ale wysłali mi rzeczy i byłem pod wrażeniem. Opakowanie było świetne, ale nie o to nam chodzi. Dostałem tylko anavar 10mg.
Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?
Miałem z tego laboratorium anavar, winstrol i dianabol, wszystkie wypróbowane i w 100% trafione!!Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?
Tak, miła próba, ale spadajJestem nowym członkiem, ale zauważyłem, że wielu starych członków promuje własne marki, a o nowych markach po prostu mówią proste gówno... Evolve lab jest genialne, jak większość marek z Indii: Evolve, Eminence, Alpha pharma, Thaiger pharma, Shree Venkatesh... Sprzęt jest zwykle czysty i produkowany zgodnie z niektórymi standardami GMP i zawiera prawdziwe leki w środku, ale czasami ma niską zawartość mg/ml, gdy powinien mieć... Ale wszystkie UK ugl to propa gotowanie w piwnicy-garażu bez regulacji i standardów, czy UGL UK czy Europa działa lepiej, może po prostu dlatego, że przedawkowują lub wkładają całkowity bełkot tylko po to, by produkt działał, a czasem sami tego nie wiedzą, bo nawet Chińczycy sprzedają złe surowce i ile ugl testuje każdą partię surowców lub gotowych produktów... możesz przetestować każdego kucharza na ugl i otrzymasz różne liczby lub nawet różne leki... Jedyną dobrą rzeczą w UGL jest to, że jest lokalny i bezpieczny do wysyłki, gdyby było łatwo dostać z Indii lub krajów bałkańskich, wysyłałbym i używał przez cały dzień...
Myślałem o kupnie Evolve Primobolan, ale to, co mówisz, to pominięcie tej marki? A co z Cooper Pharma, to też z Indii? Coś dobrego?Myślę, że widziałem, jak Virgo wychwala Evolve na Reddicie? Przepraszam, jeśli się mylę. Google sprowadziło mnie na twoją tablicę więcej niż raz w ciągu ostatnich kilku lat. Pierwszy raz publikuję. Przepraszam, że nie zrobiłem wstępu. Spędzam czas online na kilku innych forach indeksowanych przez Google. Najbardziej znanym jest meso(thinksteroids.co*). Jesteśmy zwolennikami testów HPLC i wysłałem kilkanaście próbek w ciągu ostatnich kilku lat. Ostatnim był Evolve Primobol (wierzysz w to?). Powinno być widać, że twierdzenie 100 mg/ml w ampułce jest trochę słabe. Nie mam zbyt dużej radości z uzyskania zwrotu pieniędzy od zarozumiałego prywatnego źródła, które kradnie na życie na prywatnych forach źródłowych otwartej tablicy. Wysłał mi około połowy tego, co jest winien, po 6 tygodniach od otrzymania ampułek, które poprosił, żebym mu odesłał. Istnieje druga ampułka Evolve Primobol, która została przetestowana kilka miesięcy przed wysłaniem jej do testów (można ją również znaleźć na meso). Niestety, ta informacja mogła zaoszczędzić mi kilka dolarów, gdybym dokładnie zbadał temat przed zakupem. Kupiłem ich 50 sztuk. Dostałem 50 sztuk Bayer Rimobolan od tego samego gościa przed zakupem Evolve. Chciałem 100 sztuk Bayer, ale były one rzadkie w czerwcu tego roku, więc jako osoba żądna przygód zrobiłem to, co zrobiłem. Nauczyłem się kilku rzeczy, jeśli chodzi o Indie i ich narkotyki. To, co najbardziej lubię, to to, że lek, który jest wytwarzany wyłącznie na eksport, podlega znacznie niższym standardom niż ten, który będzie sprzedawany w Indiach. Potencja jest jedną z rzeczy pomijanych. Kolejnym ciekawym faktem jest to, że Primobolan (metenolon) jest nielegalny do produkcji do użytku w Indiach. Zapomniałem jego statusu, aby go posiadać w kraju? Żaden problem z jego wytwarzaniem i lekkim dawkowaniem. Powiedziano mi, że gdy tylko okaże się, że firma ma wzorzec psucia leku, który eksportuje, są konsekwencje. Może to być prawda? Może nie. Prawdą jest, że Evolve i złodzieje stojący za firmą stworzyli również siostrzaną firmę, na którą należy uważać. Odkryłem, że gdy tylko Evolve bio-labs zostanie gdzieś wprowadzone, niedługo potem pojawi się Matrix bio-labs. Jeśli sprawdzisz strony internetowe 2 bio-labs, jest jasne, że zostały one stworzone przez ten sam zespół. Kliknij menu rozwijane i kliknij "O nas", a zobaczysz, że są identyczne. Słowo w słowo, z wyjątkiem nazwy firmy. Produkty są praktycznie takie same. Evolve ma produkt o wysokiej dawce deca i EQ (testy na nich są w toku). Obie twierdzą, że powstały w 2002 roku. Bardzo dziwną rzeczą, którą znalazłem, jest to, że po kliknięciu na "FAQ" obie strony internetowe zadają sobie pytanie, dlaczego tak boli wstrzykiwanie ich produktów? Obie odpowiadają słowo w słowo, że jest to spowodowane oryginalnymi, wysokiej czystości i stężonymi surowcami używanymi do produkcji zarówno produktów Evolve, jak i Matrix. Jeśli sprawdzisz moje posty na meso przez lata, przekonasz się, że od początku byłem rozwlekły. Dziękuję, że mnie przyjęliście. Mam nadzieję, że niektórzy z was wpadną na meso i powiedzą cześć! View attachment 230702 View attachment 230702
Używałem obu, Cooper Pharmaceuticals i Evolve Bio Labs. Jestem na cyklu Evolve Test Enathate, Tren Acitate i Masteron. Mam tylko świetne wyniki z obu miejsc. Sprzęt również dostaję z Indii, a ceny są bezkonkurencyjne. Żadnego bzdurnego bitcoina, po prostu użyj aplikacji do przelewu pieniędzy. Dostawa zajmie około 3 tygodni. Używam tego samego zaopatrzenia od około półtora roku.Myślałem o kupnie Evolve Primobolan, ale to, co mówisz, to pominięcie tej marki? A co z Cooper Pharma, to również z Indii? Coś dobrego?
Jak strzykawki napełnione? Jeśli tak, widziałem kilka z różnych laboratoriów, które robią napełnione rzeczy. Wiem, że na stronach TRT na Facebooku jest sporo prywatnych lekarzy/klinik TRT, które dostarczają napełnione strzykawki.Jestem w kontakcie, jakieś indyjskie źródło, robią tę matrycę marek i Sus i test e ze strzykawką w opakowaniu. Dziś mam kilka sztuk, wrzucę zdjęcie, chłopaki
Sustaviron, który dostałem, ten z igłą do strzykawki i ampułką, wszystko w jednym opakowaniu, czuję niektóre efekty szalejące mocno w dzień i w nocy, idę się wysikać i sikać, kupiłem też mnóstwo różnych tabletek z evolve bio labs, ale najwyraźniej ampułki to matrix bio labs, więc i kupiłem fiolki 10 ml kochelea, myślę, że to to, zbyt tanie, żeby nie spróbować, kiedy dotrą w ciągu najbliższych 5-10 dni, wrzucę wszystkie zdjęcia, powiedziano mi (kup sprzedawcę), sprzedają w aptece w Indiach, a evolve bio labs jest na eksport, wszelkie dalsze informacje będą mile widziane, ale jest tak tanio, że jeśli jest dobre, można by zrobić zapasy na kilka cykli za prawie nicMam tego mnóstwo z Indii, gotowe!
Zawsze jestem sceptyczny wobec tych wszystkich nowych UGL, ale Evolve to prawdziwe laboratorium w Indiach i zwykle zamawiam gówno, o którym wiem, że jest prawdziwe lub które robiłem wcześniej, jak Testoviron depot od Zydus cadila i kilka innych. Dostałem Evolve Bio Enathate i Tren Acetate. Kiedy zacząłem test i tren, właśnie przeszedłem covid i straciłem 20 funtów. Krótko mówiąc, po 2 tygodniach wróciłem do wagi, a tren zrobił więcej niż tylko dał mi kaszel, zaparło mi dech w piersiach na około 5 minut i naprawdę się trochę przestraszyłem. Robiłem Finaplex w przeszłości, z peletkami i robiłem tren e i Parabolan. Evolve jest najsilniejszy, jaki kiedykolwiek robiłem, a test jest również dobry. Zamówię ponownie.Czy ktoś wie, czy ta marka jest prawdziwa? Czy ktoś używał tej marki?
Fajny pierwszy post. Wcale nie podejrzany.Zawsze jestem sceptyczny wobec tych wszystkich nowych UGL, ale Evolve to prawdziwe laboratorium w Indiach i zwykle zamawiam gówno, o którym wiem, że jest prawdziwe lub robiłem to wcześniej, jak Testoviron depot od Zydus cadila i kilka innych. Dostałem Evolve Bio Enathate i Tren Acetate. Kiedy zacząłem test i tren, właśnie przeszedłem covid i straciłem 20 funtów. Krótko mówiąc, po 2 tygodniach moja waga wróciła, a tren zrobił więcej niż tylko dał mi kaszel, zaparło mi dech w piersiach na około 5 minut i tak naprawdę trochę się przestraszyłem. Robiłem Finaplex w przeszłości, z peletkami i robiłem tren e i Parabolan. Evolve jest najsilniejszy, jaki kiedykolwiek robiłem, a test jest również dobry. Zamówię ponownie.