UK-Muscle.co.uk Forum banner

Dawkowanie Anadrol PM zamiast AM?

703 views 44 replies 12 participants last post by  bladesman93  
#1 · (Edited)
Mam Anadrol, który zamierzam przyjąć podczas mojej następnej masy. Brałem go wcześniej i dopóki utrzymuję czyste kalorie, niskie spożycie sodu i jestem dobrze nawodniony, nie mam większych problemów z wzdęciami.

Jego główną wadą dla mnie zawsze było tłumienie apetytu i letargia. Myślę o dawkowaniu go w nocy, aby sobie z tym poradzić, czy ktoś tutaj kiedykolwiek stosował doustne środki przed snem? Okres półtrwania wynosi 9 godzin, więc jeśli wezmę go o 21:30, nadal będę miał dobre 25 mg w moim systemie, kiedy się obudzę.

Wszystkie przemyślenia i opinie mile widziane 👍🏼

#2 ·
Mam trochę Anadrolu, który kusi mnie, żeby wziąć podczas następnego cyklu masowego. Brałem go wcześniej i dopóki utrzymuję czyste kalorie, niskie spożycie sodu i jestem dobrze nawodniony, nie mam większych problemów z wzdęciami.

Jego główną wadą dla mnie zawsze było tłumienie apetytu i letargia. Myślę o dawkowaniu go na noc, żeby sobie z tym poradzić, czy ktoś tutaj kiedykolwiek używał doustnych środków przed snem? Okres półtrwania wynosi 9 godzin, więc jeśli wezmę go o 21:30, nadal będę miał dobre 25 mg w moim systemie, kiedy się obudzę.

Mile widziane wszystkie przemyślenia i opinie 👍🏼
Nie mam pojęcia, czy tak jest u innych, ale mam naprawdę silne tłumienie apetytu po wszystkich doustnych środkach. Odkryłem, że daje mi to rodzaj cichego refluksu, gdzie nie mam zgagi, ale naprawdę tłumi mój apetyt. Biorę dostępne bez recepty omeprazol, po prostu własną markę supermarketu i działa cuda. Może nie działać u ciebie, ale u mnie na pewno działa.

#3 ·
Nie mam pojęcia, czy tak jest u kogoś innego, ale mam naprawdę silne tłumienie apetytu po wszystkich doustnych środkach. Odkryłem, że powoduje to u mnie rodzaj cichego refluksu, gdzie nie mam zgagi, ale naprawdę tłumi mój apetyt. Biorę dostępne bez recepty omeprazol, po prostu własną markę supermarketu, i działa świetnie. Może nie działać u Ciebie, ale zdecydowanie działa u mnie.
Czy znalazłeś Omeprazol, który eliminuje wymienione skutki uboczne? Co wtedy robi?

#6 ·
Anadrol to doustny DHT o okresie półtrwania wynoszącym zaledwie 8-9 godzin, więc jeśli chcesz czerpać z niego korzyści, musisz przyjmować go co najmniej dwa razy dziennie i nigdy przed snem, podniesie ci tętno! Weź jedną rano, jedną przed treningiem. Adrol to świetny stymulant przedtreningowy!

Tak, powszechnie wiadomo, że „może” hamować apetyt, ale doświadczenia różnią się w zależności od osoby. Ja osobiście nigdy tego nie zauważyłem.

Chociaż Anadrol nie aromatyzuje do estradiolu (ani żadnej innej formy estrogenu), może powodować estrogenne skutki uboczne, takie jak zatrzymanie wody, drażliwość, trądzik, a nawet ginekomastię. Więc miej na to oko. Niestety, AI nie zatrzymują jego działania, więc trzeba używać SERM-ów do blokowania gino, jeśli wystąpi podczas jego stosowania.

#7 ·
Anadrol to doustny DHT z okresem półtrwania wynoszącym zaledwie 8-9 godzin, więc jeśli chcesz czerpać z niego jakiekolwiek korzyści, musisz przyjmować go co najmniej dwa razy dziennie i nigdy przed snem, podniesie ci tętno! Weź jedną rano, jedną przed treningiem. Adrol to świetny stymulant przedtreningowy!

Tak, powszechnie wiadomo, że „może” hamować apetyt, ale doświadczenia różnią się w zależności od osoby. Ja osobiście nigdy tego nie zauważyłem.

Chociaż Anadrol nie aromatyzuje do estradiolu (ani żadnej innej formy estrogenu), może powodować estrogenne skutki uboczne, takie jak zatrzymanie wody, wahania nastroju, trądzik, a nawet ginekomastię. Więc uważaj na to. Niestety, AI nie zatrzymują jego działania, więc trzeba używać SERM-ów do blokowania gino, jeśli wystąpi podczas jego stosowania.
Brałem go przez ostatnie dwie noce przed snem i nie miałem problemów ze snem. Może podzielę dawkę i zobaczę, jak to będzie.

#12 ·
Jak powiedziałem, każdy reaguje inaczej na różne związki.

Przekroczenie okresu półtrwania może zadziałać, ponieważ substancja jest nadal we krwi, ale czy nie powinieneś prawidłowo obchodzić się z przyjmowaniem toksycznej substancji, takiej jak Anadrol? Test E ma również okres półtrwania wynoszący 5-7 dni. Gdybym wstrzykiwał go tylko co 2-3 tygodnie, miałbym większe stężenie we krwi, ale występowałyby wahania, a w zależności od osoby może to powodować wiele skutków ubocznych. Dlatego osobiście brałbym Anadrol raz przed treningiem i raz rano, aby uzyskać jak najlepsze wyniki. Przyjmowanie go tylko raz dziennie, a następnie przed pójściem spać, może być korzystne pod względem odczuwania „mniejszej“ liczby skutków ubocznych, ale jeśli taki jest cel, wolałbym go całkowicie pominąć i uciekać się do bezpieczniejszych metod. Wiem, że nie wszyscy podzielają tę opinię...

Tak, to nie jest nieprawda, rozumiem, co masz na myśli, ale to też nie jest właściwy sposób postępowania.
Moim celem jest zawsze utrzymywanie stabilnego stężenia AAS we krwi.

#16 ·
Próbowałem podziału AM PM, trzy razy dziennie, wszystko przed snem, wszystko po przebudzeniu.

Nie znalazłem absolutnie żadnej różnicy w czymkolwiek innym niż w przypadku silnego androgenu, takiego jak halo, w którym przypadku przed snem zakłócało to sen.

Więc wszystko najpierw było tym, co bym zrobił, niezależnie od związku.

#17 ·
Próbowałem podziału AM PM, trzy razy dziennie, wszystko przed snem, wszystko po przebudzeniu.

Nie znalazłem absolutnie żadnej różnicy w czymkolwiek innym niż w przypadku silnego androgenu, takiego jak halo, w którym przypadku przed snem zakłócało to sen.

Więc wszystko najpierw było tym, co i tak bym zrobił, niezależnie od związku.
Tak, mój problem to bardziej tłumienie apetytu i letargia niż poziomy we krwi. Mniej skorzystam z przyjmowania go rano i tłumienia apetytu, niż z przyjmowania go wieczorem i posiadania pełnego apetytu.

#25 ·
Czy próbowałeś zacząć od 25 mg i stopniowo zwiększać dawkę? Zrobiłem to, ponieważ również cierpiałem na tłumienie apetytu i udało mi się zwiększyć dawkę do 100 mg bez żadnych skutków ubocznych!
Podzieliłem dawkę, 25 mg pod język przed treningiem i pozostałe 25 mg wieczorem. Jak na razie bez problemów.

#35 ·
Przyjmuj godzinę przed treningiem z wybranym przez siebie stymulantem/przedtreningówką.

Skutki uboczne pojawią się dopiero po tym, jak znajdziesz się w domu pracy i się załatwisz, więc uczucie mdłości i zmęczenia jest normalne.

Bardziej taktyczne rozwiązania dostępne są na życzenie, panowie.

Pozdrawiam

#45 ·
Weź to godzinę przed treningiem z wybranym stymulantem/przedtreningówką.

Skutki uboczne pojawią się dopiero po tym, jak będziesz w pracy i zmoczysz się, a stymulanty zaczną ustępować, po czym uczucie choroby i zmęczenia jest normalne.

Bardziej taktyczne rozwiązania dostępne są na życzenie, chłopaki.

Pozdrawiam
Robię to, kolego, to świetne PWO. Znacznie lepsza koncentracja i agresja na siłowni.