UK-Muscle.co.uk Forum banner
221 - 240 of 293 Posts
Mała aktualizacja na temat przyszłego var. wchodzącego w drugi tydzień i z przyjemnością informuję, że dzisiaj odczułem wzrost siły, co było dobre. Czułem się bardzo napompowany. Koniec redukcji, więc miło było to poczuć. Tylko szczera informacja zwrotna ode mnie 👍

Czy jesteś przypadkiem tym, który prowadzi przyszłość, ponieważ wydaje się, że denerwujesz się każdym negatywnym postem?
Czy jesteś właścicielem viogenu, ponieważ denerwujesz się, jeśli wspomina się o przyszłości?

Nienawidzę takich małych idiotów jak ty, którzy muszą mówić negatywne rzeczy, nie wiedząc nic,

Czy jesteś właścicielem viogen, skoro tak się spinasz, gdy wspomina się o przyszłości?

Nienawidzę takich małych idiotów jak ty, którzy muszą mówić negatywne rzeczy, nie wiedząc nic,
Wiesz doskonale, kto jest właścicielem viogen i wiesz, że to nie ja, ty pier*olony ci*o. Powodzenia z przyszłością. Dalej poluj na grupy telegramowe, ty ćwoku. Wyglądasz na zdesperowanego, dostarczając całemu forum darmowy sprzęt, żeby się wybić.

Doskonale wiesz, kto jest właścicielem viogenu i wiesz, że to nie ja, ty pierdolony ciulu. Powodzenia w przyszłości. Kontynuuj kłusowanie w grupach telegramowych, ty narzędzie. Wyglądasz na zdesperowanego, dostarczając całemu forum darmowy sprzęt, aby rozgłosić swoje nazwisko.
Nie wiem, kolego, wiem tylko, że viogen z jakiegoś powodu nienawidzi przyszłości i wygląda na to, że też jesteś powiązany, a co to jest kłusownictwo? Pieprzysz strasznie

Nie wiem, stary, wiem tylko, że viogen z jakiegoś powodu nienawidzi przyszłości i wygląda na to, że też jesteś powiązany, a co to jest kłusownictwo? Ty to gadasz jakieś gówno
Zapewniam cię teraz, stary, nie jestem powiązany 😂 Nie gadam głupot, widziałem was wystarczająco dużo w grupach tele na fałszywych kontach, dodających wszystkich swoich członków do własnych 😂😂 rozmowa skończona.

Ayooo

Kupuję więcej Tirzepatide od Future.

Ich rzeczy były strzałem w dziesiątkę.

Mimo że SG właśnie dodało Tirzepatide do swojej linii produktów, to rozsądne, że wysyłam Future trochę biznesu po darmowych próbkach. Future i tak dostało to taniej.

Ludzie, jeśli podobał wam się sprzęt z próbek, które wam wysłali, rozważcie kupno czegoś od nich.

Ayooo

Ich rzeczy trafiły w punkt.

Mimo że SG właśnie dodało Tirzepatide do swojej linii produktów, to rozsądne, że wyślę Future trochę biznesu po darmowych próbkach. Future i tak dostało to taniej.

Ludzie, jeśli podobał wam się sprzęt z próbek, które wam wysłali, rozważcie kupno czegoś od nich.
Ile ci zapłacił, żebyś to napisał, zanim został zbanowany?

Daj temu kilka miesięcy, kolego, a to pójdzie w gówno.

Muszę dostarczać darmowe próbki na forum strony pełne maniaków sprzętu to dobra taktyka, żeby zarobił swoje pieniądze 😂

Ayooo

Ich rzeczy trafiły w punkt.

Mimo że SG właśnie dodało Tirzepatide do swojej linii produktów, to rozsądne, że wyślę Future trochę biznesu po darmowych próbkach. Future ma to i tak taniej.

Chilton ma to taniej i jest przetestowane... tylko mówię!

Ma darmowy sprzęt, więc musi wystawić recenzję 😂 wolałbym zapłacić dwa razy więcej, niż używać tego gówna.
To jednak nie gówno. Po prostu bym to powiedział, gdyby tak było, za darmo czy nie. Robi dokładnie to, co napisano na opakowaniu.

221 - 240 of 293 Posts