Myślę, że wszyscy, w tym on sam, przyznajemy, że jego środkowa część ciała to ogromny problem, ale czy to powstrzyma kartę pro? Cholera, jeśli ktoś widział pokazy pro, ponad 50% kategorii open ma problemy ze środkową częścią ciała. Teraz lubię JP, lubię to podejście do treningu i jego ogólne rady dla innych na temat narkotyków itp., To sprawia, że się śmieję, gdy ludzie mówią, że kłamie w sprawie tego i tamtego. Nie wierzę, że trenerzy muszą robić tak jak ja bla bla. ON przyznaje się do własnych problemów, dopiero niedawno stwierdził, że po zastosowaniu pewnych dawek poczuł, że nie uzyskał nic więcej z robienia wyższych na niektórych niż na innych, nie sądzę, żeby mówił, żeby tego nie robić, tylko że uzyskał tyle samo z 600 mg niektórych związków, co z 1000 mg. Nie bronię mega dawkowania, ale każdy, kto celuje w poziom elitarny, będzie musiał przyjmować duże dawki SAA, insuliny i hormonu wzrostu i Bóg wie co jeszcze, aby osiągnąć ten poziom.
Jeśli chodzi o to, że zszedł ze sceny w połowie pokazu, uznałem tę pozycję za nieco lekceważącą, ponieważ zszedł ze sceny tylko dlatego, że nie miał zamiaru wygrać. Jednak jeśli odwrócisz to na drugą stronę i on startuje tylko po to, aby zyskać '