Po prostu dodam swoje 2 grosze, chociaż Pscarb omówił większość.
Należy je traktować jako dwa różne peptydy.
Des wstrzyknięty tuż przed treningiem bez lub po rozgrzewce, może być również użyty po raz drugi w połowie drogi bez ... zysków z tego nie jestem pewien, może małe, ale dostaniesz pompkę.
(Jak tego użyłem, nie sugerując tego i prawdopodobnie wbrew większości porad w sieci 50mcg z przodu, 50mcg z boku i 50mcg z tyłu po każdej stronie dzięki żonie tuż po rozgrzewce barków ... wysokie dawki, ale czuję, że aby uzyskać zauważalne odczucia, jest to potrzebne i buduj dawki w miarę upływu czasu, cykle 20-dniowe)
Moją preferowaną peptydą do użycia jest Lr3, sugeruję, aby nigdy nie używać tych peptydów, które przyczepiają się do komórek macierzystych sub q, zawsze IM ... Pomyślmy o tym przez chwilę, powiedzmy, że wstrzykujesz w swój bark, IGF działa systematycznie, przyczepiając się najpierw do komórek macierzystych w barku, następnie do bicepsów, tricepsów, pleców itp., a następnie do innych, gdy przechodzi przez całe ciało, mam nadzieję, że nie do tych w jelitach (które mają dużo).
Więc jeśli wstrzykniesz Lr3 sub q w żołądek ok, uderza w brzuch, niektóre idą w nogi, ale to, co mnie martwi, to cienka ściana brzucha, a peptyd przedostanie się do komórek macierzystych żołądka ... kolejna rzecz, która popiera argument z profesjonalistami i brzuchem GH, sam w to nie wierzę, ale po prostu mówię.
Zawsze sugerowano używanie co najmniej 1 godziny po treningu, aby nie zakłócać naturalnej produkcji Mgf, zwłaszcza podczas używania Mgf po treningu.
(Jak użyłem Nie sugerując, tylko podając przykład ... Używam go na 2 sposoby: cykle 20-30 dni, buduję dawki, zaczynając od 200mcg na stronę i buduję po 1 godzinie ppwo posiłku w trenowane mięśnie. Lub drugi to 50mcg na stronę w barkach dla właściwości przeciwzapalnych podczas problemów z RC w dni nietreningowe i treningowe ... działa dobrze)
Jeśli chodzi o zyski z tych IGF, nie czuję, że zauważysz zbyt wiele trwałych zysków jak sterydy, ale czuję, że Lr3 chudniesz przy wyższych dawkach i zmienia się skład ciała i zyskuje się więcej beztłuszczowej masy mięśniowej. są częścią szerszego obrazu i najlepiej stosować je, gdy androgeny są wysokie w połowie cyklu.
Des jest porównywalny do zażywania 30-40 mg dbol 1 godzinę przed treningiem.
Jak stwierdziłem, to jest mój pogląd.