UK-Muscle.co.uk Forum banner

Hilma biocare oceniane czy śmieci?

47K views 37 replies 27 participants last post by  spencerwh10  
#1 ·
Czy ktoś może udzielić informacji zwrotnej na temat tego laboratorium (niedawno) byłoby dobrze.

(P.S. Jestem w aplikacji mobilnej, a zakładka wyszukiwania ukm nie zwraca żadnych informacji)

Przeszukiwałem sieć i popularne strony z recenzjami aas, ale tak naprawdę nic solidnego nie znalazłem.

Facet sprzedaje partię roboczą dość tanio, myślę, że mógł ją skądś nabyć. W każdym razie jest tam około roczna ilość części, z drugiej strony nie chcę utknąć z gorszym sprzętem.

Dzięki chłopaki

Attachments

#8 ·
Kiedyś był raport z testu, który wykazał zanieczyszczenie bakteryjne, lata temu. Słyszałem, że przyznali się do winy i powiedzieli, że poprawili swoje standardy. W przeciwnym razie zawsze było dobrze testowane.

Wyniki można łatwo znaleźć online. Rozważałem to, ale ten jeden wynik zawsze tkwił z tyłu mojej głowy i prawdopodobnie głupio z mojej strony, ponieważ używałem laboratoriów, dla których nie widziałem żadnych wyników stron trzecich.

#37 ·
Kiedyś był raport z testu, który wykazał zanieczyszczenie bakteryjne, lata temu. Słyszałem, że przyznali się do błędu i powiedzieli, że poprawili swoje standardy. W przeciwnym razie zawsze było dobrze testowane.

Wyniki można łatwo znaleźć online. Rozważałem to, ale ten jeden wynik zawsze tkwił z tyłu mojego umysłu i prawdopodobnie głupio z mojej strony, ponieważ używałem laboratoriów, dla których nie widziałem żadnych wyników stron trzecich.
Jaki jest tu dowód? Papier z wynikiem testu? Mój 3-letni brat może to wyprodukować. Hilma to Underground Lab. Mam poważne wątpliwości co do jakości. Po trzech dniach stosowania ich Clomidu doznałem poważnego uszkodzenia wątroby. I tak, to była prawdziwa Hilma z pierwszej ręki. Inni ludzie z złymi doświadczeniami?

#17 ·
Przepraszam, że się wtrącam... ale czy ktoś próbował hilma primo (doustnie)? Mam nadzieję, że to legitny towar! Jestem prawie 2 tygodnie w cyklu... kiedy widać efekty? To mój pierwszy cykl ?‍♀
wszystko jest legitne. W tej chwili na ich produktach przeprowadzono tysiące testów. Dostaniesz to, co jest napisane na etykiecie, w granicach kilku % tego, co powinno być.

#23 ·
Ten post ma 2 miesiące, ale pomyślałem, że podzielę się moim punktem widzenia na temat Hilmy,

Dostałem 2 testcyp. / 2 test enanthate / 2drostanolone enanthate/
2 tren enanthate / 2 butelki 50+ 25mg provironu (mesterolonu)
Pudełko exemestanu (aromasin) 25mg
Od zweryfikowanego sprzedawcy za 200 funtów za całość
Bardzo dobra cena za cykl
Nie brałem Nolvy ani clomidu, ponieważ biorę tylko farmaceutyki
To samo z AI, ale powiedziano mi, żebym spróbował, wliczone w cenę (miałem pod ręką farmaceutyki na wszelki wypadek)

Powodem, dla którego ich użyłem, jest to, że są to zaufani dostawcy w każdym zakątku świata, którzy istnieją od lat 2000. Zaufani dostawcy, którzy religijnie testują, z klientami, którzy religijnie testują, nw wszystkie zapasy Hilmy wraz ze wszystkimi bardzo cenionymi laboratoriami. W rzeczywistości są najszybciej rozwijającym się stabilnym UGL.

Produkt nw Hilma miał małe bakterie, ale osoba, która go testowała, nie wiedziała o niebezpiecznych koloniach bakterii. Bakterie znajdują się prawie we wszystkim, ale nie są niebezpieczne, chyba że istnieją kolonie. Nie znaleziono żadnych kolonii ani pleśni, więc alkohol w produkcie zawsze zabije bakterie
Wszystko będzie miało jakieś bakterie, ale nieszkodliwe, nawet farmaceutyki! Do tego służy alkohol. Również według niezależnego laboratorium, z którego korzystam (niewiele, ponieważ jest drogie), ale odpowie na moje pytania za darmo. Powiedzieli, że najprawdopodobniej zostało to wykryte podczas testowania, a nie już w fiolce. To był tester, który go zanieczyścił. Wszystkie małe bakterie zostaną zabite w fiolce. To jest problem, ponieważ gdyby znaleziono go w fiolce i przetrwał alkohol, byłyby to niebezpieczne kolonie. Czego nie było, więc nie ma innego wyjaśnienia.
Hilma wiedziała, żeby nie walczyć, ponieważ spowodowałoby to więcej negatywności i cóż, to uczyniło ich silniejszymi dzięki testowaniu na niewiarygodną skalę! Wiedzieli, że to się stanie po tym raporcie, ale mieli te same produkty z tej samej partii testowane w innych laboratoriach, zgadnijcie co, nie znaleziono żadnych bakterii. Musieli mieć pewność dla spokoju ducha, ale wiedzieli, że i tak ludzie im nie uwierzą.
Potraktowali to jako twórcę biznesu, a nie jako łamacza.

Mimo to Hilma wzięła to na klatę i podniosła wszystko, ponieważ ich produkty są teraz rygorystycznie testowane co tydzień. Ale jak powiedziałem, to przynosi twórców biznesu. Albo się poddają, zmieniają nazwisko (jak robi to wiele UGL, np. sis, ale wielu to zrobiło!), to nie jest dobry pomysł. Pokazuje, że nie można im ufać. Nie zapłaciłbyś mi, żebym używał sis! Zdecydowali się zamienić negatyw w pozytyw. Pokazuje zaufanie, dobre umysły biznesowe, nigdy nie idź na skróty i zarabiaj pieniądze we właściwy sposób, lepsze produkty, lepsze pieniądze, większa sprzedaż.

Zaufaj mi, mają cholernie dużo do stracenia. Powiedziałbym, że są prawdopodobnie jednym z najpopularniejszych laboratoriów na świecie, nw lub w pobliżu. Oczywiście nie tutaj, ale w Wielkiej Brytanii są wysoko cenieni i stają się coraz więksi.

Sprawdź zaufanych sprzedawców na całym świecie, ich produkty są nw droższe niż Balkan sp, prawie tak drogie jak pharmacom i keifei.
Nw ich aromasin był również najwyższej klasy, bardzo dobrze zapakowany w blistry i pudełka i w rzeczywistości może być mocniejszy niż moje farmaceutyki.
Badania krwi wypadły dobrze, czułem się świetnie i był to jeden z moich najlepszych cykli do tej pory.

Keifie
Pharmacom
Dimension
Hilma
Balkan
Wszystko, czego kiedykolwiek użyję

#25 ·
Ten post ma 2 miesiące, ale pomyślałem, że podzielę się moją opinią na temat hilmy,

Dostałem 2 testcyp. / 2 test enanthate / 2drostanolone enanthate/
2 tren enanthate / 2 butelki 50+ 25mg provironu (mesterolonu)
Pudełko exemestanu (aromasin) 25mg
Od zweryfikowanego sprzedawcy za 200 funtów all in
Bardzo dobra cena za cykl
Nie brałem Nolvy ani clomidu, ponieważ biorę tylko farmaceutyki
To samo z AI, ale powiedziano mi, żebym spróbował, wliczone w cenę (miałem pod ręką farmaceutyki na wszelki wypadek)

Powodem, dla którego ich użyłem, jest to, że wszyscy zaufani dostawcy na całym świecie istnieją od lat 2000. Zaufani dostawcy, którzy religijnie testują z klientami, którzy religijnie testują nw wszystkie zapasy hilmy wraz ze wszystkimi bardzo szanowanymi laboratoriami. W rzeczywistości są najszybciej rozwijającym się stabilnym ugl na świecie.

Produkt nw hilma miał małe bakterie, ale osoba, która go testowała, nie wiedziała o niebezpiecznych koloniach bakterii. Bakterie znajdują się prawie we wszystkim, ale nie są niebezpieczne, chyba że występują kolonie. Nie znaleziono żadnych kolonii ani pleśni, więc alkohol w produkcie zawsze zabije bakterie
Wszystko będzie miało jakieś bakterie, ale nie szkodliwe, nawet farmaceutyki! Do tego służy alkohol. Również według niezależnego laboratorium, z którego korzystam (niewiele, ponieważ jest drogie), ale odpowie na moje pytania za darmo. Powiedzieli, że najprawdopodobniej zostało to pobrane podczas testowania, a nie już w fiolce. Który był testerem, który go zanieczyścił. Wszystkie małe bakterie zostaną zabite we fiolce. To jest problem, ponieważ gdyby znaleziono go w fiolce i przetrwał alkohol, byłyby to niebezpieczne kolonie. Czego nie było, więc nie ma innego wyjaśnienia.
Hilma wiedziała, żeby nie walczyć, ponieważ spowodowałoby to więcej negatywności i cóż, wzmocniło ich to dzięki testowaniu na niewiarygodną skalę! Wiedzieli, że to się stanie po tym raporcie, ale mieli te same produkty, tę samą partię przetestowaną w innych laboratoriach, zgadnijcie co, nie znaleziono bakterii. Musieli to wiedzieć na pewno dla spokoju ducha, ale wiedzieli, że ludzie i tak im nie uwierzą.
Potraktowali to jako twórcę biznesu, a nie łamacza.

Mimo to hilma wzięła to na klatę i podniosła wszystko, ponieważ ich produkty są teraz rygorystycznie testowane co tydzień. Ale jak powiedziałem, to przynosi twórcę biznesu. Albo się poddają, zmieniają nazwę (jak robi to wiele ugl, sis dla jednego, ale wielu to zrobiło!), To nie jest dobry pomysł. Pokazuje, że nie można ufać. Nie zapłaciłbyś mi za używanie sis! Zdecydowali się zamienić negatyw w pozytyw. Pokazuje zaufanie, dobre umysły biznesowe, nigdy nie idź na skróty i zarabiaj pieniądze we właściwy sposób, lepsze produkty, lepsze pieniądze, więcej sprzedaży.

Zaufaj mi, mają cholernie dużo do stracenia. Powiedziałbym, że są prawdopodobnie jednym z najpopularniejszych laboratoriów na świecie, nw lub w pobliżu. Oczywiście nie tutaj, ale w Wielkiej Brytanii są bardzo cenieni i stają się coraz więksi.

Sprawdź zaufanych sprzedawców na całym świecie, ich produkty są nw droższe niż Balkan sp, prawie tak drogie jak pharmacom i keifei.
Nw ich aromasin był również najwyższej klasy, bardzo dobrze zapakowany w blistry i pudełka i w rzeczywistości może silniejszy niż moje farmaceutyki.
Badania krwi wypadły świetnie i jeden z moich najlepszych cykli do tej pory.

Keifie
Pharmacom
Wymiar
Hilma
Bałkany
Wszystko, czego kiedykolwiek użyję
Fajna historia, bracie

#26 ·
Używam testu e od Hilma Biocare i wcześniej używałem kilku innych produktów od nich i wszystkie wydają się być dobre i świetnie uzupełniają mój cykl. Zgadzam się, że wyglądają całkiem dobrze, ale są również dokładnie dawkowane. Czekam tylko na więcej i wysyłam do testów, żeby wiedzieć dla siebie.

#29 ·
Użyłem tego i byłem zachwycony rezultatami. Mniej obolałości niż w przypadku innych marek. Wygląda na to, że używają oleju wyższej jakości do cięcia. Polecam to!!
Świetny pierwszy post, kolego, i niesamowite ożywienie wątku, wygląda na całkowicie szczere i uczciwe zdanie, nie faworyzujące żadnego konkretnego laboratorium 😁

#35 ·
Czy ktoś może udzielić informacji zwrotnej na temat tego laboratorium (niedawno)?

(P.S. Jestem w aplikacji mobilnej, a karta wyszukiwania ukm nie zwraca żadnych informacji)

Szukałem w internecie i na popularnych stronach z recenzjami AAS, ale tak naprawdę nic solidnego nie znalazłem.

Facet sprzedaje całą partię dość tanio, myślę, że mógł ją skądś nabyć. W każdym razie jest tam około roczna ilość części, z drugiej strony nie chcę utknąć ze sprzętem gorszej jakości.

Dzięki wam

View attachment 197175

View attachment 197177
Używam hilmy od lat, to moje drugie laboratorium z wyboru. Wysoko oceniane G2G

#38 ·
Przeczytaj to przed zakupem w HilmaBiocare.EU. To jest teraz oszustwo, złożyłem u nich zamówienie za pośrednictwem ich strony internetowej na towary o wartości 198,98 GBP. Zrobiłem to za pomocą bankowości internetowej, co niestety oznacza, że nie mam możliwości odzyskania pieniędzy. Gdybym użył karty lub PayPal, miałbym większą szansę na reklamację. Korzystałem z HilmaBiocare EU we wrześniu 2023 roku, gdzie przeszedłem ten sam proces i otrzymałem swoje przedmioty. Następnie skorzystałem z HilmaBiocare UK w listopadzie 2024 roku i ponownie otrzymałem swoje przedmioty. Oba razy płacąc przelewem bankowym, więc nie miałem obaw zamawiając ponownie z HilmaBiocare EU. Tym razem było tak samo, złożyłem zamówienie na ich stronie internetowej, następnie wysłali mi potwierdzenie zamówienia, a potem otrzymałem kolejny e-mail z ich danymi bankowymi. Należy pamiętać, że we wszystkich 3 przypadkach dane bankowe zawsze należały do czyjegoś prywatnego konta bankowego, które za każdym razem było inne. Następnie przesłałem dowód zakupu, ponieważ powiedzieli, że przyspieszy to proces, ale wtedy zamilkli. Próbowałem wysłać im e-mail i skontaktować się z nimi na Telegramie, ale bezskutecznie. Osobiście uważam, że ich laboratorium zostało naruszone, ale nadal przyjmują zamówienia i przywłaszczają sobie pieniądze ludzi. Zauważyłem, że są tu jakieś pozytywne recenzje, ale żadna tak aktualna jak moja. Proszę unikać tej firmy za wszelką cenę, jestem teraz stratny, a moim jedynym ratunkiem byłoby, gdyby moja recenzja pomogła innym ludziom nie zostać oszukanym na ich ciężko zarobione pieniądze.