Ten post ma 2 miesiące, ale pomyślałem, że podzielę się moim punktem widzenia na temat Hilmy,
Dostałem 2 testcyp. / 2 test enanthate / 2drostanolone enanthate/
2 tren enanthate / 2 butelki 50+ 25mg provironu (mesterolonu)
Pudełko exemestanu (aromasin) 25mg
Od zweryfikowanego sprzedawcy za 200 funtów za całość
Bardzo dobra cena za cykl
Nie brałem Nolvy ani clomidu, ponieważ biorę tylko farmaceutyki
To samo z AI, ale powiedziano mi, żebym spróbował, wliczone w cenę (miałem pod ręką farmaceutyki na wszelki wypadek)
Powodem, dla którego ich użyłem, jest to, że są to zaufani dostawcy w każdym zakątku świata, którzy istnieją od lat 2000. Zaufani dostawcy, którzy religijnie testują, z klientami, którzy religijnie testują, nw wszystkie zapasy Hilmy wraz ze wszystkimi bardzo cenionymi laboratoriami. W rzeczywistości są najszybciej rozwijającym się stabilnym UGL.
Produkt nw Hilma miał małe bakterie, ale osoba, która go testowała, nie wiedziała o niebezpiecznych koloniach bakterii. Bakterie znajdują się prawie we wszystkim, ale nie są niebezpieczne, chyba że istnieją kolonie. Nie znaleziono żadnych kolonii ani pleśni, więc alkohol w produkcie zawsze zabije bakterie
Wszystko będzie miało jakieś bakterie, ale nieszkodliwe, nawet farmaceutyki! Do tego służy alkohol. Również według niezależnego laboratorium, z którego korzystam (niewiele, ponieważ jest drogie), ale odpowie na moje pytania za darmo. Powiedzieli, że najprawdopodobniej zostało to wykryte podczas testowania, a nie już w fiolce. To był tester, który go zanieczyścił. Wszystkie małe bakterie zostaną zabite w fiolce. To jest problem, ponieważ gdyby znaleziono go w fiolce i przetrwał alkohol, byłyby to niebezpieczne kolonie. Czego nie było, więc nie ma innego wyjaśnienia.
Hilma wiedziała, żeby nie walczyć, ponieważ spowodowałoby to więcej negatywności i cóż, to uczyniło ich silniejszymi dzięki testowaniu na niewiarygodną skalę! Wiedzieli, że to się stanie po tym raporcie, ale mieli te same produkty z tej samej partii testowane w innych laboratoriach, zgadnijcie co, nie znaleziono żadnych bakterii. Musieli mieć pewność dla spokoju ducha, ale wiedzieli, że i tak ludzie im nie uwierzą.
Potraktowali to jako twórcę biznesu, a nie jako łamacza.
Mimo to Hilma wzięła to na klatę i podniosła wszystko, ponieważ ich produkty są teraz rygorystycznie testowane co tydzień. Ale jak powiedziałem, to przynosi twórców biznesu. Albo się poddają, zmieniają nazwisko (jak robi to wiele UGL, np. sis, ale wielu to zrobiło!), to nie jest dobry pomysł. Pokazuje, że nie można im ufać. Nie zapłaciłbyś mi, żebym używał sis! Zdecydowali się zamienić negatyw w pozytyw. Pokazuje zaufanie, dobre umysły biznesowe, nigdy nie idź na skróty i zarabiaj pieniądze we właściwy sposób, lepsze produkty, lepsze pieniądze, większa sprzedaż.
Zaufaj mi, mają cholernie dużo do stracenia. Powiedziałbym, że są prawdopodobnie jednym z najpopularniejszych laboratoriów na świecie, nw lub w pobliżu. Oczywiście nie tutaj, ale w Wielkiej Brytanii są wysoko cenieni i stają się coraz więksi.
Sprawdź zaufanych sprzedawców na całym świecie, ich produkty są nw droższe niż Balkan sp, prawie tak drogie jak pharmacom i keifei.
Nw ich aromasin był również najwyższej klasy, bardzo dobrze zapakowany w blistry i pudełka i w rzeczywistości może być mocniejszy niż moje farmaceutyki.
Badania krwi wypadły dobrze, czułem się świetnie i był to jeden z moich najlepszych cykli do tej pory.
Keifie
Pharmacom
Dimension
Hilma
Balkan
Wszystko, czego kiedykolwiek użyję