UK-Muscle.co.uk Forum banner

Kupowanie sterydów w Turcji?

50K views 15 replies 11 participants last post by  GottaGetThoseGainz  
#1 ·
Jadę na wakacje do Turcji pod koniec czerwca i znajomy powiedział mi, że można tam kupić sprzęt bez recepty w aptekach, nie zdawałem sobie z tego sprawy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym związane?

#4 · (Edited by Moderator)
Nie zostałeś źle poinformowany, sterydy są dostępne bez recepty w tureckiej ezcane (słowo oznaczające aptekę).

Gdzie się wybierasz? Duże miasta, takie jak Stambuł, mają najlepszy wybór sprzętu. Zazwyczaj ampułki Bayer Primo - naprawdę dobry zakup, Bayer proviron, tabletka test undecoate na trt o nazwie testocaps virigen (chociaż podobno bezużyteczna dla kulturystyki) są dostępne w każdej dużej aptece. Pharma Sustanon jest znacznie trudniejszy do znalezienia i jest deka durabolin. Najwyraźniej nie są już produkowane w Turcji. Dostępne są również arimidex, clomid i dostinex..tamoxifen jest trudniejszy do znalezienia. Pfizer HGH jest również widoczny, ale jest bardzo drogi. Spójrz na moje wcześniejsze posty, aby uzyskać wskazówki dotyczące Stambułu.. Nie wiem nic o pregnyl hcg, miałem tego sporo z Serbii i nie pytałem. Niektóre miejsca sprzedają nawet ugl o nazwie NAS pharma w ampułkach, który rzekomo został wyprodukowany na Malcie, ale moim zdaniem wygląda na turecki, sądząc po opakowaniu... przywiozłem trochę tren ace, był naprawdę mocny.

#5 ·
Kupiłem załadunek, kiedy byłem na miesiącu miodowym, bez problemów, apteka była bardzo pomocna, zamówili nawet dodatkowe na następny dzień, ponieważ nie mieli wszystkiego, czego chciałem.

Jeśli chodzi o sterydy, mogłem dostać tylko ampułki primo i tabletki anadrol, środki pomocnicze są łatwo dostępne i tanie, tj. nolva, clomid, proviron i mieszanka T3/T4 o nazwie Bitiron, która dosłownie kosztowała grosze.

Jedyną radą, jaką otrzymałem od farmaceuty, było zachowanie paragonu ze sprzętem, ponieważ jeśli turecki urząd celny zatrzyma cię w drodze powrotnej, obchodzi ich tylko to, czy zapłaciłeś podatek od sprzedaży w kraju (jak nasz VAT).

#6 ·
Brettdemir said:
Nie, nie zostałeś źle poinformowany, sterydy są dostępne bez recepty w tureckich aptekach (słowo oznaczające aptekę).

Gdzie się wybierasz? Duże miasta, takie jak Stambuł, mają najlepszy wybór sprzętu. Ogólnie rzecz biorąc, ampułki Bayer Primo - naprawdę dobry zakup, Bayer proviron, tabletka test undecoate do trt o nazwie testocaps virigen (chociaż podobno bezużyteczna dla kulturystyki) są dostępne w każdej dużej aptece. Pharma Sustanon jest znacznie trudniejszy do znalezienia i jest deka durabolin. Najwyraźniej nie są już produkowane w Turcji. Dostępne są również arimidex, clomid i dostinex..tamoxifen jest trudniejszy do znalezienia. Pfizer HGH jest również widoczny, ale jest bardzo drogi. Spójrz na moje wcześniejsze posty, aby uzyskać wskazówki dotyczące Stambułu.. Nie wiem nic o pregnyl hcg, miałem ich sporo z Serbii i nie pytałem. Niektóre miejsca sprzedają nawet ugl o nazwie NAS pharma w ampułkach, który mówi, że wyprodukowano na Malcie, ale wygląda na turecki, sądząc po opakowaniu... przywiozłem trochę tren ace, był naprawdę mocny.
Jadę do icmeler. dzięki, to pomocne. Może będę musiał rozejrzeć się i spróbować znaleźć trochę sust i deca.

#11 ·
Cześć wszystkim, jestem w tej chwili w Icmeler. Chemik tutaj jest mały, ale ma sustanon firmy Aspen w cenie 2,50 £ za fiolkę 1 ml. Prima firmy Bayer za 2 £. Androgel, ale nie dostałem ceny. Miał tylko inhalator Ventolin, ale powiedział, że może zamówić tabletki. W Marmaris niewiele się dzieje, mają mnóstwo aptek, ale niezbyt dobry wybór rzeczy.

#12 ·
To prawda, kupuję wszystkie moje leki i HCG z Turcji. Każdy z osobna, po prostu idź do lokalnej apteki (aptek) - eczane - i nie ma problemu, jeśli nie są dostępne w potrzebnych ilościach, mogą je zdobyć i powiedzieć ci, kiedy wrócić. Moje HCG i Hydrokortyzon zostały dostarczone następnego dnia w Stambule, to samo stało się w Izmirze, a w Antalyi potrzebują 2 dni. Odwiedzam Turcję co najmniej dwa razy w roku, więc mogę to zagwarantować. Obsługa jest nienaganna.