Jadę na wakacje do Turcji pod koniec czerwca i znajomy powiedział mi, że można tam kupić sprzęt bez recepty w aptekach, nie zdawałem sobie z tego sprawy. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym związane?
Jadę do icmeler. dzięki, to pomocne. Może będę musiał rozejrzeć się i spróbować znaleźć trochę sust i deca.Brettdemir said:Nie, nie zostałeś źle poinformowany, sterydy są dostępne bez recepty w tureckich aptekach (słowo oznaczające aptekę).
Gdzie się wybierasz? Duże miasta, takie jak Stambuł, mają najlepszy wybór sprzętu. Ogólnie rzecz biorąc, ampułki Bayer Primo - naprawdę dobry zakup, Bayer proviron, tabletka test undecoate do trt o nazwie testocaps virigen (chociaż podobno bezużyteczna dla kulturystyki) są dostępne w każdej dużej aptece. Pharma Sustanon jest znacznie trudniejszy do znalezienia i jest deka durabolin. Najwyraźniej nie są już produkowane w Turcji. Dostępne są również arimidex, clomid i dostinex..tamoxifen jest trudniejszy do znalezienia. Pfizer HGH jest również widoczny, ale jest bardzo drogi. Spójrz na moje wcześniejsze posty, aby uzyskać wskazówki dotyczące Stambułu.. Nie wiem nic o pregnyl hcg, miałem ich sporo z Serbii i nie pytałem. Niektóre miejsca sprzedają nawet ugl o nazwie NAS pharma w ampułkach, który mówi, że wyprodukowano na Malcie, ale wygląda na turecki, sądząc po opakowaniu... przywiozłem trochę tren ace, był naprawdę mocny.
Icmeler ma tylko maleńką aptekę z niewieloma rzeczami, jeśli dobrze pamiętam, mogę się mylić.meateon said:Jadę do Icmeler. Dzięki, to pomocne. Może będę musiał poszukać i spróbować znaleźć trochę sust i deca
Tak, oba są tylko w odległości przejazdu autobusem OPmeateon said:Może Marmaris jest tuż za rogiem? Może spróbuję też Bodrum, to też nie jest daleko